ПІДГОТОВКА МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ФІЗИКИ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ФУНКЦІЇ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У статті розглядається проблема підготовки майбутнього вчителя фізики до реалізації інформаційної функції в умовах створення інформаційно-комунікаційного середовища
Keywords: інформаційне середовище; інформаційна функція вчителя фізики; навчальний діалог