ПІДГОТОВКА БІЗНЕС-АНАЛІТИКІВ В СИСТЕМІ ВИЩОЇ ОСВІТИ РОСІЇ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У статті розглядаються питання, пов'язані з підготовкою бізнес-аналітиків у системі вищої освіти Росії. Описано предметну область бізнес-аналізу, охарактеризовано місце та роль бізнес-аналітика в організації. Представлені рекомендації з формування набору компетенцій бізнес-аналітика, а також щодо включення дисциплін у навчальний план.
Keywords: бізнес-аналітик; бакалавріат; вища освіта; компетенції; навчальні дисципліни