МЕХАНІЗМ УЗГОДЖЕННЯ ЗА СТИМУЛАМИ РОЗМІРУ НЕПРЯМОГО ПОДАТКУ ДЕРЖАВОЮ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У статті розглянутий механізм розробки податкової політики, в якому досліджується вплив зміни чисельності фірм на розмір негативної екстерналії, зумовленої розширенням галузі.
Keywords: економічний механізм; інформаційна симетрія; негативна екстерналія; непрямі податки; державна політика