ТОРГОВА ПОЛІТИКА РЕСПУБЛІКИ БІЛОРУСЬ: ІСТОРИЧНІ ТА ІНТЕГРАЦІЙНІ ФАКТОРИ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У статті описуються основні фактори, що впливають на торгову політику Білорусі. Фактори включають в себе білоруську пострадянську спеціалізацію стратегії та її ре-інтеграцію з іншими країнами СНД. У статті розглядається кілька можливих шляхів розвитку торговельної політики для малої відкритої економіки.
Keywords: економічна інтеграція; країни СНД; торгова політика; торгова спеціалізація