ІНТЕГРАЛЬНІ ТА КІЛЬКІСНІ ПІДХОДИ В АНАЛІЗІ ПОДАТКОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ФІНАНСОВОГО РИНКУ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
Стаття присвячена проблемам аналізу податкового потенціалу фінансового ринку. Обґрунтовано необхідність застосування кількісного та інтегрального підходів до оцінки податкового потенціалу фінансового ринку.
Keywords: фінансовий ринок; податковий потенціал; оцінка податкового потенціалу