ЕКОНОМЕТРИЧНІ МЕТОДИ МОДЕЛЮВАННЯ І ПРОГНОЗУВАННЯ ЕКОНОМІКИ РЕГІОНУ (НА ПРИКЛАДІ РОСТОВСКОЇ ОБЛАСТІ, РОСІЙСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
Ця стаття робить спробу побудувати модель прогнозування економіки області, економетричними методами. Дослідження на прикладі Ростовської області Росії.
Keywords: відстежування аналізу; економетрика; моделювання; прогнозування; Регіональна економіка