ОБ’ЄКТНА МОДЕЛЬ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВІРТУАЛЬНОЇ ЛАБОРАТОРІЇ В СИСТЕМІ ХЕРСОНСЬКИЙ ВІРТУАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У статті розглянуто питання проектування віртуальної лабораторії для економічних дисциплін у рамках системи дистанційного навчання.
Keywords: віртуальна лабораторія; економічне моделювання; система дистанційного навчання