ПРОГРАМНИЙ ЗАСІБ ДЛЯ ОБЧИСЛЕННЯ ОБ’ЄМУ ТЕТРАЕДРА ЗА ДОВЖИНАМИ ЙОГО РЕБЕР (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У роботі описано роботу програмного засобу «Калькулятор», за допомогою якого можна обчислювати об’єм тетраедра за довжинами усіх його ребер.
Keywords: калькулятор; об’єм; піраміда; тетраедр; Юнгіус