КОМПОНЕНТИ АДАПТИВНОГО СЕРЕДОВИЩА НАВЧАННЯ ДЛЯ УРОКІВ З КОМП’ЮТЕРНОЮ ПІДТРИМКОЮ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У статті розглядаються питання розробки адаптивних умов комп’ютерно-орієнтованого навчання дитини з порушення зору у масовій школі. Пропонуються методики добору компонентів адаптивного середовища навчання залежно від індивідуальних особливостей дитини.
Keywords: адаптивне середовище навчання; діти з порушенням зору; комп’ютерно-орієнтоване навчання