СТРУКТУРА ИНФОРМАЦИОННОЙ КОМПЕТЕНТНОСТИ БУДУЩИХ ИНЖЕНЕРОВ-ПЕДАГОГОВ ШВЕЙНОГО ПРОФИЛЯ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У статті запропоновано компонентна структура інформаційної компетентності майбутніх інженерів-педагогів, в основу якої покладені особистісний, когнітивний, операційно-діяльнісний, рефлексивно-оцінний компоненти.
Keywords: інженер-педагог; інформаційна компетентність; компоненти інформаційної компетентності