MIND-MAPPING ЯК ІНСТРУМЕНТ ОРГАНІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ КУРСАНТІВ З ФІЗИКИ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У статті визначені можливості використання майндмеппінгу в організації самостійної роботи курсантів під час вивчення фізики та запропоновані приклади завдань для їх реалізації.
Keywords: самостійна робота; mind-mapping (майндмеппінг); ментальна карта; діаграма зв’язку; карта знань; асоціативна карта; концепт-карта; радіантне мислення