КОНСТРЕЙНТНИЙ РОЗВ’ЯЗУВАЧ, ЗОСНОВАННИЙ НА ПРОПАГАТОРАХ В IMS (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У статті розглядаються основні ідеї створення констрейнтного розв’язувача заснованого на пропагаторах, теоретичні відомості констрейнтного програмування та його реалізацію в IMS;
Keywords: IMS; констрейнтне програмування; констрейнтний розв’язувач