МЕТОДОЛОГІЧНІ ТА ПРОГРАМНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ СОЦІАЛЬНИХ СЕРВІСІВ У СИСТЕМАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2012)
У статті розглядаються методологічні та програмні особливості використання соціальних сервісів у системах дистанційного навчання.
Keywords: API; JSon; віджет; дистанційне навчання; система дистанційного навчання; соціальні сервіси