ВПРОВАДЖЕННЯ ІКТ ПРИ ВИКЛАДАННІ МАТЕМАТИКИ У МОРСЬКОМУ ВУЗІ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
Головна мета інформатизації освіти в морському вузі є забезпечення нової моделі підготовки майбутніх фахівців. Математика є фундаментальною дисципліною в морському вузі. ІКТ надають можливості на новому рівні і в нових формах подавати математичні образи, супроводжуючі лекційні курси; переходити до динамічних графічних образів, які показують поведінку не лише математичних моделей практичних завдань, але і об'єктів і процесів в самій математиці. В морському вузі доцільно мати єдине освітньо-наукове середовище по вищій математиці - учбовий комплекс на базі ІКТ.
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; математика; підготовка фахівця в морському вузі