ДОСЛІДЖЕННЯ ЗАСОБАМИ ПАКЕТУ СИМВОЛЬНИХ ПЕРЕТВОРЕНЬ MAPLE НЕЛІНІЙНОЇ ФУНКЦІЇ ПОПИТУ І РІВНОВАЖНИХ ПОКАЗНИКІВ ЛАНЦЮГІВ ПОСТАВОК ПРИ ІНФОРМАЦІЙНІЙ АСИМЕТРІЇ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
У статті викладені аспекти дослідження нелінійних економічних показників для ринкових структур засобами системи символьних перетворень Maple.
Keywords: інформаційна асиметрія; нелінійні функції; система символьних перетворень