ВІРТУАЛЬНА ЛАБОРАТОРІЯ В СТРУКТУРІ СИСТЕМИ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
Розглядаються питання проектування і вибору технологій створення віртуальної лабораторії для системи дистанційного навчання. В якості ілюстрації використовується система дистанційного навчання «Херсонський віртуальний університет».
Keywords: Rich Internet Application; віртуальна лабораторія; система дистанційного навчання