МУЛЬТИМЕДІЙНІ ІНТЕРАКТІВНІ ЗАСОБИ В НАВЧАННІ ПРОГРАМУВАННЯ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
Розглядається використання мультимедійних інтерактивних засобів на лабораторних заняттях з програмування на першому курсі спеціальності «Інформатика». Запропоновано використання multiple-mouse програм для підвищення активності студентів.
Keywords: mouse mischief; multiple-mouse програма; інтерактивна дошка; інтерактивна лабораторна робота; підхід до навчання програмування