ІНФОРМАЦІЙНО-НАВЧАЛЬНЕ СЕРЕДОВИЩЕ З ФІЗИКИ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ САМООСВІТНІХ УМІНЬ СТУДЕНТІВ ТЕХНІЧНИХ КОЛЕДЖІВ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
У статті розглянуто структуру та функції електронного інформаційно-навчального середовища з фізики, призначеного для формування умінь і навичок самоосвітньої діяльності студентів технічних коледжів. Викладено деякі методичні рекомендації з його використання.
Keywords: технічні коледжі; уміння і навички самоосвітньої діяльності; інформаційно-навчальне середовище