ОСОБЛИВОСТІ СТВОРЕННЯ ПРОГРАМНОГО СЕРЕДОВИЩА З УНІВЕРСАЛЬНОЇ ПІДТРИМКОЮ ІНТЕРПРЕТАТОРІВ ПІДМНОЖИН МОВ ПРОГРАМУВАННЯ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
У статті розглядаються принципи екстракції підмножин мов програмування, достатніх для виконання обчислювальних експериментів у певних классах задач на прикладі алгоритмів сортування.
Keywords: інформатика; алгоритми сортування; відеоінтерпретатор; програмування