МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРНЕТ-СЕРВІСІВ У СИСТЕМІ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ «ХЕРСОНСЬКИЙ ВІРТУАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ» (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
У статті розглядаються найбільш поширені Інтернет-сервіси та надаються методичні рекомендації щодо їх використання у процесі дистанційного навчання. Також розглядається досвід використання Інтернет-сервісів у дистанційних курсах розроблених у системі дистанційного навчання «Херсонський Віртуальний Університет».
Keywords: Інтернет-сервіси; дистанційний курс; коннективизм; система дистанційного навчання; технологія web 2.0