ЗАСТОСУВАННЯ МОЖЛИВОСТЕЙ ПРОГРАМИ MICROSOFT EXCEL ЯК ЗАСОБУ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ СУДНОВОДІЇВ З МАТЕМАТИКИ У ВИЩИХ МОРСЬКИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
У статті розкрито можливості реалізації міжпредметних зв'язків вищої математики і інформатики при вивченні «Розв'язування сферичних трикутників» у вищих морських навчальних закладах.
Keywords: Розв'язування сферичних трикутників; підготовка майбутніх судноводіїв; програма MS EXCEL