РОЛЬ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНОГО СЕРЕДОВИЩА У РОЗВИТКУ ДИВЕРГЕНТНОГО МИСЛЕННЯ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
У статті йдеться про роль інформаційних технологій у створенні інформаційно-комутаційного середовища для розвитку дивергентного мислення майбутніх учителів математики.
Keywords: інформаційні технології; інформаційний простір; творчі завдання; дивергентне мислення