ДИДАКТИЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ MS POWER POINT (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
В статті обговорюється використання методу тригерів для створення інтерактивних презентацій навчального призначення – дидактичних ігор і програм, які корисні для тестування знань і навчання учнів. Стаття корисна вчителям і студентам, які власноруч розробляють комп’ютерні програми навчального призначення за допомогою MS Power Point.
Keywords: MS Power Point; дидактичні презентації; комп’ютерні програми навчального призначення