ОНТОЛОГІЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЧИСЛЮВАЛЬНОГО ЕКСПЕРИМЕНТУ В ЗАДАЧАХ ПОШУКУ І СОРТУВАННЯ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
Онтологія є ключовою технологією семантичної обробки знань. Ми розглянемо методологію використання онтологій для організації обчислювального експерименту в задачах пошуку і сортування у вивченні курсу "Основи алгоритмізації та програмування".
Keywords: обчислювальний експеримент; онтологія; середа