ОЗРОБКА ІНФОРМАЦІЙНОГО СЕРЕДОВИЩА ДЛЯ УЧНІВ ЯК ЗАСІБ ПІДВИЩЕННЯ ІНФОРМАТИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ВИКЛАДАЧА ФІЗИКИ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
У статті визначені шляхи підвищення рівня інформаційної компетентності викладача фізики під час розробки та використання інформаційного навчального середовища.
Keywords: інформатична компетентність; інформаційне навчальне середовище; сучасні інформаційні технології