ІНФОРМАЦІЙНА ПІДТРИМКА КУРСУ «ПРОЕКТУВАННЯ НАВЧАЛЬНИХ СЕРЕДОВИЩ З ФІЗИКИ” (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
У статті розглядаються питання пов’язані з необхідністю інформаційної підтримки курсу «Проектування навчальних середовищ з фізики». Акцент зроблено на інтегрованому характері дисципліни. Розроблено структуру інформаційного середовища курсу «Проектування навчальних середовищ з фізики».
Keywords: Проектування; навчальне середовище; інформаційна підтримка; майбутні вчителі фізики