ФОРМУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-МЕТОДИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНЬОГО УЧИТЕЛЯ ФІЗИКИ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
У статті розрізняються поняття «інформаційно-технологічна компетентнція» та «інформаційно-методична компетенція», з`ясовуються значення їх формування у процесі методичної підготовки учителя фізики, розглядаються шляхи формування інформаційно-методичної компетентності студентів у процесі вивчення спеціальних дисциплін.
Keywords: інформаційно-технологічна компетенція; професійна компетентність учителя; інформаційно-методична компетентність учителя фізики