МОДЕЛЬ ПРОГНОЗУВАННЯ ДІЙОВОСТІ СТУДЕНТІВ ВНЗ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
В даній статті побудовано та досліджено математичну модель прогнозування дійовості студентів вищих навчальних закладів на основі законів нечіткої логіки. Інформаційною базою дослідження стали результати анкетування студентів ВНЗ.Представлені функції приналежності щодо знаходження рівнів дійовості студента.Результати дослідження дали змогу ранжувати студентів за дев’ятьма рівнями дійовості , що забезпечує прогнозування дій студентів і впливати на кон’юнктуру ринку праці.
Keywords: інтерес; градація; дійовість студентів; модель прогнозування; підготовленість; рівень дійовості; функції приналежності