ОРГАНІЗАЦІЯ САМОСТІЙНОЇ ПІЗНАВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ УЧНІВ З ФІЗИКИ З ВИКОРИСТАННЯМ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті визначені можливості використання інформаційних технологій для організації самостійної пізнавальної діяльності учнів з фізики.
Keywords: інформаційні технології; самостійна пізнавальна діяльність; форми організації самостійної пізнавальної діяльності