ЯКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПЛАТФОРМ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
На підставі вимог до платформ дистанційного навчання, які сформульовані у відповідності до міжнародних стандартів IMS та SCORM, проаналізовані популярні платформи дистанційного навчання, включаючи системи з відкритим кодом.
Keywords: характеристики та вимоги до систем дистанційного навчання; системи з відкритим кодом; LMS; СДН «Херсонський віртуальний університет»