МЕТОД КРАТНОГО ПЕРЕРАХУНКУ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У роботі для аналізу результатів інтегрування функцій пропонується апостеріорний метод кратного перерахунку, який є узагальненням методу подвійного перерахунку Рунге – Річардсона
Keywords: інтегрування; алгоритм; метод; функція; чисельний