ОСОБЛИВОСТІ ПРОГРАМНО-МЕТОДИЧНОГО КОМПЛЕКСУ «ТЕРРА МАТЕМАТИКА» (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
В статті розглядаються проблеми створення, розповсюдження, впровадження, супроводу програмно-методичного комплексу TerraMathematica. Показані архітектура, методичне наповнення, особливості продукту. Розглянуто структуру, архітектуру, функціональність, завдання сайту підтримки програмного продукту, особливості його реалізації. Досліджується значення продукту для підтримки позакласного навчання учнів математиці, характерні риси організації самостійної роботи учнів з навчальними матеріалами та модулями комплексу. Показуються переваги для батьків використання програмного продукту учнями.
Keywords: дистанційне навчання; математичне програмне забезпечення; математичний редактор; педагогічний програмний засіб; розв’язувач