ДО ПИТАННЯ ПРО ІСТОРІЮ РОЗВИТКУ ТЕСТОВОЇ КУЛЬТУРИ В УКРАЇНІ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
Стаття присвячена проблемі зародження тестових методик і розповсюдженню їх на вітчизняному просторі. Визначено, що сьогодні Україна переживає новий етап розвитку тестології і тестової культури.
Keywords: тест; тестування; педагогічне оцінювання; тестологія; тестова культура