ІНТЕГРАЦІЯ ІНСТРУМЕНТІВ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ НАВЧАННЯ У НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС НА ПРИКЛАДІ НАВЧАЛЬНОГО ПЛАНУ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
Стаття присвячена питанням підвищення ефективності навчання, шляхом інтеграції в єдиний інтегрований інформаційний простір даних, що знаходяться в різних комп'ютерних системах.
Keywords: інтеграція систем; інформаційне забезпечення; навчальний план; освіта