МОБІЛЬНІ АМБІЄНТИ У ІНСЕРЦІЙНОМУ МОДЕЛЮВАННІ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті розгядається система Інсерційного Моделювання розроблена О.А. Летичевським 100/105відділу Інститута кібернетики імені Глушкова, Національна академія Наук України,Київ,Україна [1]. Система Інсерційного моделювання (IMS) побудована над Системою Алгебраїчного Програмування (APS) також розробленого О.А. Летичевським у 1987. А також розглядаються мобільні амбієнти – обчислення процессів впровадженого Л. Карделлі та А.Гордоном у 1998, яка використовується для опису та теоретизації паралельних систем які включають мобільність [6]. У цій статті я збираюсь обсудити підхід до створення Какрасу Мобільних амбієнт у системі Інсерційного моделювання.
Keywords: інерційне моделювання; мобільні амбіенти; обчислення процесів