КЛАСИФІКАЦІЯ ДІТЕЙ З ПОРУШЕННЯ ЗОРУ ЗА ОЗНАКОЮ „ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У НАВЧАННІ” (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті розглядаються питання розробки систематичної класифікації учнів початкових класів з порушенням зору, що забезпечує зв’язок між зоровими можливостями та використанням у навчанні специфічних апаратних й програмних засобів
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; діти з порушенням зору; систематична класифікація