ІННОВАЦІЙНА ОСВІТА ЯК ВІДПОВІДЬ ВИКЛИКАМ ІНФОРМАЦІЙНИХ РЕВОЛЮЦІЙ І ПОТЕНЦІАЛ СОЦІАЛЬНИХ ТРАНЗИТОМ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
Інноваційна модель стала ключовим фактором розвитку в умовах глобалізації та інформаційних революцій. Інноваційна освіта є основним пріоритетом цього розвитку. Для трансформаційних країн значний потенціал успішних змін створюють транзитивні технології.
Keywords: інновація; освіта; транзитивні технології