ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ПІДВИЩЕННІ КВАЛІФІКАЦІЇ СУЧАСНОГО ПЕДАГОГА (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті аналізується проблема застосування інформаційно-комунікаційних технологій у ході курсового підвищення кваліфікації педагогами дошкільних навчальних закладів та вчителями початкової школи. Розглядаються можливості післядипломної педагогічної освіти у цьому процесі.
Keywords: післядипломна педагогічна освіта; інформаційно-комунікаційні технології; інформатизація освіти; програма «Intel® Навчання для майбутнього»