ПРОБЛЕМИ ВПРОВАДЖЕННЯ ДИСТАНЦІЙНОЇ ОСВІТИ ЯК САМОСТІЙНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ В ВНЗ УКРАЇНИ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
В статті проаналізовані основні проблеми, пов’язані з впровадженням дистанційного навчання в Україні. На основі досвіду використання дистанційних технологій робиться висновок про необхідність вдосконалювання законодавчої бази дистанційної освіти, а також створення єдиного інформаційно-навчального простору ВНЗ України;
Keywords: дистанційні курси; електронні освітянські платформи; дистанційне навчання