РАЦІОНАЛІЗАЦІЯ ВПРОВАДЖЕННЯ ДИСТАНЦІЙНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ В ПІСЛЯДИПЛОМНІЙ ПЕДАГОГІЧНІЙ ОСВІТІ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
В статті проаналізовано і виявлено доцільність раціоналізації впровадження дистанційної форми навчання в інститутах післядипломної педагогічної освіти.
Keywords: раціоналізація; дистанційна освіта; післядипломна педагогічна освіта; системи дистанційного навчання