ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ НАВЧАННЯ В КОНТЕКСТІ ЗАВДАНЬ ШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті описано методи навчання, ефективне застосування яких, на думку авторів, вимагає використання можливостей сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. Впровадження описаних методів у навчання дозволяє реалізувати на практиці ідеї педагогіки розвитку й сприяє формуванню інформаційної культури випускників школи.
Keywords: методи навчання; ІКТ; ідеї педагогіки; інформаційна культура