СКЛАДОВІ БАЗИ ДАНИХ ТИПОВОГО ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛУ ІНФОРМАЦІЙНИХ РЕСУРСІВ ВНЗ ПОЛІТЕХНІЧНОГО ПРОФІЛЮ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті наведені типові складові бази даних інформаційних ресурсів Інтернет-порталу ВНЗ. Структура бази даних представлена сукупністю метадовідника, колекцій та довідників.
Keywords: інформаційний ресурс; база даних; портал; типова структура