РОЗШИРЕННЯ МОЖЛИВОСТЕЙ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ В УМОВАХ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО СЕРЕДОВИЩА (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті розглянуті можливості та умови реалізації інформаційно-комунікаційного педагогічного середовища у вищій школі, описані шляхи розширення навчального процесу в умовах інформаційно-комунікаційного педагогічного середовища.
Keywords: інформатичні компетентності учителів початкових класів; інформаційно-комунікаційне педагогічне середовище; трисуб’єктна дидактика