ІНФОРМАТИЧНА КОМПЕТЕНТІСТЬ ЯК СКЛАДОВА ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ВЧИТЕЛЯ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
Розглянуто можливості формування інформатичної компетентності як складової професійної компетентності майбутнього вчителя фізики у ВНЗ.
Keywords: інформатична компетентність; навчальний процес; вчитель фізики; проектування педагогічних середовищ