ВИКОРИСТАННЯ ПРОГРАМНОГО МОДУЛЯ «КАЛЬКУЛЯТОР» ДЛЯ РОЗВ’ЯЗУВАННЯ ШКІЛЬНИХ ФІЗИЧНИХ ЗАДАЧ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У роботі розглянуті методичні та технологічні питання, пов’язані з функціональністю спеціального програмного засобу Калькулятор, призначеного для підтримки розв’язування задач шкільного курсу фізики. Перша версія цього програмного засобу створена НДІ інформаційних технологій Херсонського державного університету.
Keywords: програмні засоби навчального призначення; науковий калькулятор; фізичні задачі