ВИКОРИСТАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ЗАСОБІВ У ПРОЦЕСІ САМООСВІТИ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті зроблено спробу розкрити необхідність оптимального використання комп’ютерних засобів навчання під час самоосвіти студентів як педагогічної умови удосконалення якості підготовки майбутніх педагогів до професійної діяльності. Обґрунтовано технологію «Портфоліо» для самоосвітньої діяльності студентів.
Keywords: комп’ютерні засоби; самоосвіта; якості підготовки майбутніх педагогів