ВИКОРИСТАННЯ СОЦІАЛЬНОГО СЕРВІСУ GOOGLE-ГРУПИ В НАВЧАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті розглядаються питання застосування сервісів Web2.0 для організації навчальної діяльності викладача вищої школи, аналізуються переваги і формулюються питання використання соціальних сервісів в навчальних цілях. Визначено, що об’єднуючись у групи, студенти педагогічних ВНЗ таким чином готуються до професійної діяльності, поглиблюючи фахові знання.
Keywords: Google-група; соціальні сервіси Інтернету; технологія Web 2.0