ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ГЕОМЕТРИЧНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті розглядаються питання використання комп’ютерних технологій, зокрема, педагогічного програмного засобу "Аналітична геометрія", в процесі викладання курсу аналітичної геометрії у вузі.
Keywords: інформаційні технології; методика викладання аналітичної геометрії; педагогічний програмний засіб