КОМП'ЮТЕРНА ПІДТРИМКА ПРОЦЕСУ ФОРМУВАННЯ ФАХОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ СУДНОВОДІЇВ ПІД ЧАС ВИВЧЕННЯ СПЕЦКУРСУ «СФЕРИЧНА ТРИГОНОМЕТРІЯ» (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
Стаття присвячена питанням формування інформаційних компетенцій із застосуванням інформаційно-комунікаційних технологій у студентів морського інституту на прикладі теми «Сферична тригонометрія» - як математичного апарату дисциплін судноводійного циклу.
Keywords: компетенція; інформаційні технології; сферична тригонометрія; математичний апарат спеціальних дисциплін