ОСНОВНА ШКОЛА ЯК ВАЖЛИВИЙ ЕТАП ФОРМУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ФАХІВЦЯ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У даній статті розглядається проблема формування інформаційної компетентності учнів.
Keywords: інформаційна компетентність; педагогічна діагностика; тест; інформатика